rubyredlips

"skön som det oväntade mötet mellan en symaskin och ett paraply på ett operationsbord"

HÄR LIGGER JAG

Publicerad 2011-09-23 16:42:16 i Allmänt,


spanar in blogs och äter littte godisss. fryser om fötterna och är törstig på läsk. nöjd över månadens lön och ser fram emot att spendera lite av den imorgon. menneh, det är väl som vanligt, när man väl har pengar och vill köpa sig något hittar man nada men sen när man istället inte har eller borde lägga pengar på något hittar man ju hur mycket som helst. vad är problemet?

HEJ:::

Publicerad 2011-09-19 18:51:39 i Allmänt,

skev osv. idag är jag tröttare än vad jag förtjänar, orkar inte ens få undan disken så den får stå och gro tills imorgon. om typ 12 dar blir jag 21. woho! hur ovärt som helst. hah. men planerar på att ha en awesome fest iallafall. på fredag är det lön, på lördag är det ikea. eheheheh.  om en timme är det idol, vilket är andra höjdpunkten på dagen. gosh. veckodagar är ganska långtråkiga ändå. tur att man har världens finaste och bästa sambo!

16:21

Publicerad 2011-09-17 16:21:07 i Allmänt,

fan, hinner inte med datorn när det är så mycket skitprogram jag bara måste se. och ändå ligger jag efter med dom. puh. hårt ibland.

det luktar kemikalier i hela lägenheten och jag är uttråkad till tusen. vad göra? pojken har varit ute i skogen  och plockat svamp jagvetintehurmångatimmar. fem?!?? ica kassen var full hörde jag något om iallafall. pax för att inte rensa!
och på tal om det så älakarrr jag vårt leo baksäte i bilen.

HJÄRTA

Publicerad 2011-09-11 22:52:04 i Allmänt,

sovit för länge, ätit godis till frukost, kastat stora lass av gamla pryls samt fått ett bord sålt, firat födelsedagsbarn med alldeles för mycket fikabröd, planerat födelsedagspartaj och bakat med födelsesdagsbarnet. tack söndag och godnatt!

123456789

Publicerad 2011-09-07 11:39:05 i Allmänt,


ligger hemma från jobbet idag igen. pillar på datorn, rensat bort bilder på datorn och kontakter på msn. vikt tvätt. druckit flertal koppar te. ungefär vad jag roat mig med på två dar. idag, snart, kommer mamma över och bjussar på lunch. (sallad från misto uno) så hiiimlans goda! sen tänkte jag kolla på film. och pilla ännu mer på datorn. och lyssna på arbetarna som för ett jädrans ljud på parkeringen nedanför!

Om

Min profilbild

paij, so, sofie.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela