rubyredlips

"skön som det oväntade mötet mellan en symaskin och ett paraply på ett operationsbord"

102

Publicerad 2013-02-12 13:53:32 i Allmänt,

nu börjar det bli läskigt hur dagarna börjar flyta ihop och jag börjar få en vana av att näsintill inte göra någonting om dagarna. eller.. jag pysslar och plockar lite här och där och jag lagar ju mat och jag promenerar och tittar på serier.
men det där med att gå in på arbetsförmedlingen.se sen klicka mig vidare till: för arbetssökande, lediga jobb, via ort. uh. får en klump i magen varje gång. och det är fel!
det har idag gått exakt 102 dagar som jag gått hemma och jag kan inte fatta att det gått så fort. 
ena stunden visste man att det skulle ta sin tid att hitta ett jobb, man vet ju att det är sjukt svårt för ungdomar att få jobb. men å andra sidan kunde jag aldrig tänka mig att jag skulle gå hemma såhääääär länge.
idag är min största önskan att jag får gå utbildningen jag går och väntar på. och att jag sen hittar jobb efter den. det känns så enkelt och skönt. jag vet att jag hoppas för mycket och bara önskar att det kunde vara så lätt men något annat kan jag inte göra just nu känner jag.
att gå runt i butik och spontansöka jobb tänker jag på dagligen, men även då kommer den där klumpen i magen fram och jag känner bara hur det skriker NEJNEJNEJNEJNEJ i mig. självförtroendet, humöret, de positiva och allt vad man nu behöver finns inte just nu. hur mycket jag än önskar och försöker få det!


över till något roligare.
ikväll ska jag göra lunchkorv, pepparotssås och potatis!
och fysjutton va gott det ska bli!

Om

Min profilbild

paij, so, sofie.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela